TULEVIA TAPAHTUMIA

Tulevat kurssit

  • PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR RYHMÄTERAPIA: rakennelma & keholliset harjoitukset alkavat 6.2.2021  klo: 10-13.00 Seinäjoella Villa Omenan tilassa.

Huom! Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ryhmäterapiaa ei toistaiseksi aloiteta. Tämä siirtyy keväämmälle ja uusista ajankohdista ilmoitetaan, kun ryhmien pitäminen on riittävän turvallista kaikille.

Tila: Villa Omena Seinäjoki, Kauppakatu 7, 2.krs

Hinta 45€/kerta (sisältää kahvin/teen/pientä purtavaa ja materiaalin) tai earlybird hinta viidestä kerrasta 200 € jos ilmoittaudut kaikkiin ryhmiin mukaan 22.1.21 mennessä.

Sisältö: Tämä on mahdollisuus tutustua uteliaana sekä omaan kehollisiin viesteihin ja tunteisiin sekä mielessä oleviin teemoihin, jotka toistuvat elämässä ja arjessa ja joista voisi luopua. Teemme ryhmässä PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä PBSP-rakennelmia. Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin aikana. Rakennelmassa tärkeää on turvallisuus ja luottamus siihen, että voi tutkia itselleen jotain  haasteellista ja /tai hämmentävää asiaa.  Rakennelmassa voidaan tuoda esimerkiksi vanha trauma näkyviin ja luoda sille ns uusi muisto ja kokemus, joka on korjaava. Näin kehosta ja mielestä voi vapautua  uusia voimavaroja kohdata arjen haasteita ja vapautua myös luovuutta uusiin mahdollisuuksiin.

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. 

Hinta: 45 €/kerta. Sisältää kahvin/teen/pienen purtavan

Ilmoittautuminenelamanpisarat@gmail.com tai puh: 0400539375 (mieluiten tekstiviesti) Ilmoita samalla jos et pääse jokaiselle kerralle, laskutus vain niistä kerroista jolloin olet paikalla. 

Perhe- ja parispykoterapeutti, PBSP terapian 3.vuoden opiskelija ja joogaopettaja Sari Junno

  • PBSP PÄIVÄ SEINÄJOELLA

Seinäjoella la 24.4.2021 klo 10-17

Inspiroiva koulutuspäivä tarjoaa perustietoa PBSP:stä  ja sen sovellettavuudesta esimerkiksi terapiatyöskentelyyn. Päivään sisältyy sekä teoriaa että käytännön harjoittelua – yksinkertaisia kehollisia harjoituksia. Nämä havainnollistavat PBSP:n keskeistä teoriaa, sekä tarjoavat sinulle omakohtaisia oivalluksia kehollisista reaktioista arkipäiväisissä tilanteissa. Ne myös vahvistavat taitoasi ymmärtää kehon kieltä ja saada työkaluja asiakastyöskentelyyn. Päivä sisältää käytännöllisiä esimerkkejä, miten korjaavia uusia muistoja luodaan, mihin niiden toimivuus perustuu, mitä menetelmä edellyttää asiakkaalta ja millaisissa tilanteissa menetelmästä voi olla merkittävää apua.

Minä itse olen huomannut että pessomenetelmästä on käytännön apua asiakastilanteissa ja sen voi sisällyttää terapiatapaamisiin. Eniten olen hyötynyt menetelmästä tällä hetkellä pariterapiassa mm tilanteissa, joissa ollaan jatkuvassa puolustusasemassa suhteessa toiseen. Menetelmä on pysäyttänyt asiakkaan näkemään toisen ja itsensä uusin silmin.

Kenelle päivä on tarkoitettu?

Voit tulla mukaan sekä ammatillisesta kiinnostuksestasi käsin tai etsiessäsi lisätyökaluja omaan sisäiseen kasvuusi. PBSP tarjoaa välineitä ihmissuhdealoilla toimiville kuten psykoterapeuteille, psykofyysisille fysioterapeuteille, työnohjaajille, mielenterveyden parissa työskenteleville, opettajille jne. 

Ryhmäkoko

Osallistujamäärä on rajoitettu koronan takia max 8 hlö

Hinta:

Ennakkovaraajan etuhinta 190 € (sis. alv 24%)

1.2.2021  alkaen hinta on 235 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää ohjelman, materiaalit ja välipalatarjoilun. 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa maksun omavastuu on 45 € tai voit osallistua jaksamisesi mukaan etäyhteyksien avulla.

Paikka:

Villa Omena, Seinäjoki, Kauppakatu 7, 2 krs

Riitta Saarikko https://viisaskeho.fi/riitta/

PBSP -koulutusten järjestäjä

Kehotunnetaito-ohjaaja, Työnohjaaja STOry, MMT

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 3676891

 

Sari Junno

PBSP koulutuksen 3. vuoden opiskelija

pari- ja perhepsykoterapeutti

kundaliinijoogaopettaja

elamanpisarat@gmail.com

0400539375

  •  "LUPA OLLA ONNELLINEN" WORKSHOP 13-16.5.2021

Yhdessä kollegani Soinnun kanssa järjestämme työpajan ”Lupa olla onnellinen”. "Workshop pidetään Kemiön saaren lumoavassa ympäristössä Västanfjärdin kylässä"

Kurssi sisältää monipuolisesti syvempää tutustumista itseen, omaan kehoon ja omiin tunteisiin sekä tunnekehoon.

Päivät koostuvat erilaisista harjoitteista (jooga, meditaatio, aistiharjoitteet, tunnekehoharjoitteet, luovat harjoitteet, rentoutusharjoitteet…) unohtamatta rentoutusta, iloa ja naurua. Pääset kurssin aikana myös merimatkalle (15 €/hlö).

 

Kurssi alkaa to 13.5 klo 16.00 ja päättyy su 16.5.21 klo 13.00.


Kurssin hinta on 390€/hlö sisältäen opetuksen, materiaalit, välipalat (kahvi, tee), ja majoituksen.

Lounas ja aamiainen ovat omakustanteisia. Aamiainen 8 €/hlö, lounas 15 €/hlö (sisältää ruoan+jälkärin). Voit valmistaa aamiaisen myös itse ja /tai ostaa lounastarpeet läheisestä kaupasta ja valmistaa lounaan/päivällisen itse.

Majoitukset ovat Tallitontun majoitustilassa ja Viisas Keho/Riitta Saarikon mummonmökissä. Näihin molempiin on mahdollisuus varata runsas aamiainen. Kurssille mahtuu max 12 hlö. Varaa paikkasi pian.

Koronarajoitteet huomioidaan ajankohtaisesti.

Varaus- ja peruutusehdot: kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä viim. 22.4.21.


Jos perut paikkasi 14-6 vrk ennen kurssin alkua, peritään 60 % hinnasta, jos perut 5 vrk ennen tai sen jälkeen, peritään koko kurssin hinta.

Lisäkysymyksissä ja varauksissa ole yhteydessä:

Sointu Kuokkanen: Sairaanhoitaja, Kundaliini- ja meditaatio-opettaja, MediYoga ohjaaja ja naurujoogaohjaana, http://nauramaan.fi/
0505920191
sointu@netikka.fi

tai

Sari Junno
Sosionomi AMK, pari – ja perhepsykoterapeutti, pbsp kehoterapiaopiskelija, kundaliinijoogaopettaja 

email:elamanpisarat@gmail.com puh:0400539375
www.elamanpisarat.fi

ElämänPisarat

elamanpisarat@gmail.com

y-tunnus: 2421204-0

Web Design Mia Andersson