TULEVIA TAPAHTUMIA

Tulevat kurssit

  • PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR RYHMÄTERAPIA:

  • keholliset harjoitukset ja terapiarakennelmat 13-15.8.21 pe-su.

  • perjantai klo 17.00-19.30, la klo 10-12.30 ja su klo 10-12.30
     

Tila: Villa Omena Seinäjoki, Kauppakatu 7, 2.krs

Hinta 110 €/3 pv sisältää kahvi/tee/pieni purtava

Sisältö:

 PBSP:n avulla pääset paneutumaan oman historiasi haasteisiin, traumoihin ja /tai tunnelukkoihin syvällisesti ja tehokkaasti. Menetelmä on sekä kehollinen, että vääristyneitä ajatusmalleja ja tunnereaktioita korjaava. Menetelmän avulla sinulla on mahdollisuus päästä syvempään yhteyteen itseesi ja toimintamalleihin jotka voivat olla arjessa kuluttavia ja energiaa vieviä.

Teemme ryhmässä PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä terapiaistuntoja eli PBSP-rakennelmia. Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin aikana. Rakennelmassa tärkeää on turvallisuus ja luottamus siihen, että voi tutkia itselleen jotain  haasteellista ja /tai hämmentävää asiaa.  Rakennelmassa voidaan tuoda esimerkiksi vanha trauma näkyviin ja luoda sille ns uusi muisto ja kokemus, joka on korjaava. Näin kehosta ja mielestä voi vapautua käyttöösi uusia voimavaroja.

 

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia ns turvallisina roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. 

Ilmoittautuminen: elamanpisarat@gmail.com tai puh: 0400539375 (mieluiten tekstiviesti). Sitova ilmoittautuminen 30.7.21 mennessä. 

Perhe- ja parispykoterapeutti, PBSP terapian 3.vuoden opiskelija ja joogaopettaja Sari Junno

  • PBSP PÄIVÄ SEINÄJOELLA

Seinäjoella la 21.8.2021 klo 10-17

Inspiroiva koulutuspäivä tarjoaa perustietoa PBSP:stä  ja sen sovellettavuudesta esimerkiksi terapiatyöskentelyyn. Päivään sisältyy sekä teoriaa että käytännön harjoittelua – yksinkertaisia kehollisia harjoituksia. Nämä havainnollistavat PBSP:n keskeistä teoriaa, sekä tarjoavat sinulle omakohtaisia oivalluksia kehollisista reaktioista arkipäiväisissä tilanteissa. Ne myös vahvistavat taitoasi ymmärtää kehon kieltä ja saada työkaluja asiakastyöskentelyyn. Päivä sisältää käytännöllisiä esimerkkejä, miten korjaavia uusia muistoja luodaan, mihin niiden toimivuus perustuu, mitä menetelmä edellyttää asiakkaalta ja millaisissa tilanteissa menetelmästä voi olla merkittävää apua.

Minä itse olen huomannut että pessomenetelmästä on käytännön apua asiakastilanteissa ja sen voi sisällyttää terapiatapaamisiin. Eniten olen hyötynyt menetelmästä tällä hetkellä pariterapiassa mm tilanteissa, joissa ollaan jatkuvassa puolustusasemassa suhteessa toiseen. Menetelmä on pysäyttänyt asiakkaan näkemään toisen ja itsensä uusin silmin.

Kenelle päivä on tarkoitettu?

Voit tulla mukaan sekä ammatillisesta kiinnostuksestasi käsin tai etsiessäsi lisätyökaluja omaan sisäiseen kasvuusi. PBSP tarjoaa välineitä ihmissuhdealoilla toimiville kuten psykoterapeuteille, psykofyysisille fysioterapeuteille, työnohjaajille, mielenterveyden parissa työskenteleville, opettajille jne. 

Ryhmäkoko

Osallistujamäärä on rajoitettu koronan takia max 8 hlö

Hinta:

Ennakkovaraajan etuhinta 190 € (sis. alv 24%)

30.6.2021  alkaen hinta on 235 € (sis. alv 24%).

Hinta sisältää ohjelman, materiaalit ja välipalatarjoilun. 

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen on sitova. Sairastumistapauksissa maksun omavastuu on 45 € tai voit osallistua jaksamisesi mukaan etäyhteyksien avulla.

Paikka:

Hyvinvointikeskus Komppi, Keskuskatu 12, 3 krs, Seinäjoki 

Riitta Saarikko https://viisaskeho.fi/riitta/

PBSP -koulutusten järjestäjä

Kehotunnetaito-ohjaaja, Työnohjaaja STOry, MMT

riitta(at)viisaskeho.fi

puhelin 050 3676891

 

Sari Junno

PBSP koulutuksen 3. vuoden opiskelija

pari- ja perhepsykoterapeutti

kundaliinijoogaopettaja

elamanpisarat@gmail.com

0400539375

  •  "LUPA OLLA ONNELLINEN" WORKSHOP  5 - 8.8.2021

Yhdessä kollegani Soinnun kanssa järjestämme työpajan ”Lupa olla onnellinen”. "Workshop pidetään Kemiön saaren lumoavassa ympäristössä Västanfjärdin kylässä"

Kurssi sisältää monipuolisesti syvempää tutustumista itseen, omaan kehoon ja omiin tunteisiin sekä tunnekehoon.

Päivät koostuvat erilaisista harjoitteista (jooga, meditaatio, aistiharjoitteet, tunnekehoharjoitteet, luovat harjoitteet, rentoutusharjoitteet…) unohtamatta rentoutusta, iloa ja naurua. Pääset kurssin aikana myös merimatkalle (15 €/hlö).

 

Kurssi alkaa to 5.8. klo 16.00 ja päättyy su 8.8.21 klo 13.00.


Kurssin hinta on 390€/hlö sisältäen opetuksen, materiaalit, välipalat (kahvi, tee), ja majoituksen.

Lounas ja aamiainen ovat omakustanteisia. Aamiainen 8 €/hlö, lounas 15 €/hlö (sisältää ruoan+jälkärin). Voit valmistaa aamiaisen myös itse ja /tai ostaa lounastarpeet läheisestä kaupasta ja valmistaa lounaan/päivällisen itse.

Majoitukset ovat Tallitontun majoitustilassa ja Viisas Keho/Riitta Saarikon mummonmökissä. Näihin molempiin on mahdollisuus varata runsas aamiainen. Kurssille mahtuu max 12 hlö. Varaa paikkasi pian.

Koronarajoitteet huomioidaan ajankohtaisesti.

Varaus- ja peruutusehdot: kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä viim. 16.7.21.


Jos perut paikkasi 14-6 vrk ennen kurssin alkua, peritään 60 % hinnasta, jos perut 5 vrk ennen tai sen jälkeen, peritään koko kurssin hinta.

Lisäkysymyksissä ja varauksissa ole yhteydessä:

Sointu Kuokkanen: Sairaanhoitaja, Kundaliini- ja meditaatio-opettaja, MediYoga ohjaaja ja naurujoogaohjaana, http://nauramaan.fi/
0505920191
sointu@netikka.fi

tai

Sari Junno
Sosionomi AMK, pari – ja perhepsykoterapeutti, pbsp kehoterapiaopiskelija, kundaliinijoogaopettaja 

email:elamanpisarat@gmail.com puh:0400539375
www.elamanpisarat.fi

ElämänPisarat