TULEVIA TAPAHTUMIA

Tulevat kurssit

  • PESSO BOYDEN SYSTEM PSYCHOMOTOR RYHMÄTERAPIA:

  • keholliset harjoitukset ja terapiarakennelmat 13-15.8.21 pe-su.

  • perjantai klo 17.00-19.30, la klo 10-12.30 ja su klo 10-12.30
     

Tila: Villa Omena Seinäjoki, Kauppakatu 7, 2.krs

Hinta 110 €/3 pv sisältää kahvi/tee/pieni purtava

Sisältö:

 PBSP:n avulla pääset paneutumaan oman historiasi haasteisiin, traumoihin ja /tai tunnelukkoihin syvällisesti ja tehokkaasti. Menetelmä on sekä kehollinen, että vääristyneitä ajatusmalleja ja tunnereaktioita korjaava. Menetelmän avulla sinulla on mahdollisuus päästä syvempään yhteyteen itseesi ja toimintamalleihin jotka voivat olla arjessa kuluttavia ja energiaa vieviä.

Teemme ryhmässä PBSP-kehollisia harjoituksia, minirakennelmia ja täysiä tunnin kestäviä terapiaistuntoja eli PBSP-rakennelmia. Rakennelmassa yksi henkilö saa tilan tutkia syvemmin itselle ajankohtaisia kysymyksiä noin tunnin aikana. Rakennelmassa tärkeää on turvallisuus ja luottamus siihen, että voi tutkia itselleen jotain  haasteellista ja /tai hämmentävää asiaa.  Rakennelmassa voidaan tuoda esimerkiksi vanha trauma näkyviin ja luoda sille ns uusi muisto ja kokemus, joka on korjaava. Näin kehosta ja mielestä voi vapautua käyttöösi uusia voimavaroja.

 

Rakennelma-työskentelyssä ryhmän muilla jäsenillä on mahdollisuus toimia ns turvallisina roolihenkilöinä, kun uutta vaihtoehtoista kokemusta luodaan. 

Ilmoittautuminen: elamanpisarat@gmail.com tai puh: 0400539375 (mieluiten tekstiviesti). Sitova ilmoittautuminen 30.7.21 mennessä. 

Perhe- ja parispykoterapeutti, PBSP terapian 3.vuoden opiskelija ja joogaopettaja Sari Junno

ElämänPisarat