top of page
SariJunno-Seinäjoki-äänimaljahoito.jpg

Hoidot

SOUNDFULL YIN JOOGA RYHMÄLLE

Voit varata ryhmälle (max 10 hlö) Soundfull YIn joogatunnin 60/75/90 min

Tunti sisältää yinjooga venytyksiä, äänimaljojen soittamista sekä keholla, että lempeästi etäällä. Lisäksi tuntiin sisältyy meridiaanipaineluja keholla (tämä on toki vapaaehtoista)

CHAKRAHOITO

Chakrahoito on lempeä ja rentouttava hoitomuoto jossa tasapainotetaan kehon chakrajärjestelmää kehokosketuksen/energiahoidon kautta. Lisäksi sinulla on mahdollisuus saada tästä hoidosta intuitiivinen tulkinta. 

ÄÄNIMALJAHOITO

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi kehoa ja mieltä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään. Värähtelyn kautta kehossa tapahtuu rentoutumista ja hoitoa solujen syvätasolla.

 

Äänimaljahoidon vaikutuksia voi mm. olla verenpaineen lasku, hengityksen syveneminen, rentoutumisen tunteen lisääntyminen, unen laadun parantuminen, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntyminen sekä lihasjännitysten helpottuminen. Äänimaljahoito voi tapahtua myös ryhmähoitona.

KUNDALIINIJOOGA

Kundaliinijoogaa kutsutaan usein tietoisuuden joogaksi. Se on maanläheinen keino oppia tuntemaan itsensä ja voimavaransa paremmin tässä hetkessä. Kuka tahansa ikään, kokoon tai kokemukseen katsomatta voi harrastaa joogaa  


Kundaliinijoogan vaikutukset:
- vahvistaa hermostoa, hoitaa kehoa ja mieltä
- auttaa kehittämään mieltä ja tunnetilojen vaihteluja
- opettaa elämään tietoisesti tässä hetkessä
- kasvattaa itsetuntemusta ja itseluottamusta 

Joogaohjaus ovat mahdollisia pitää myös videoavusteisesti.

HEMMOTTELEVA SOUNDFULL YIN JOOGA +

MERIDIAANIPAINELUT

pienille 2-4 hlö ryhmille, kysy hinnat

-Soundfull Yin jooga (Yinjooga venytyksiä ja äänimaljahoitoa keholla sekä rentouttavana ryhmähoitona+mahdolliset meridiaanipainelut) ryhmille.

Kysy lisää elamanpisarat@gmail.com

VASTAANOTTO

https://piirille.fi/

sattvajoogaseinajoki.fi

www.mielenankkuri.fi

Katso lisää

ElämänPisarat

bottom of page